Aktywne filtry:
-
Feta kozia produkowana z mleka koziego niepasteryzowanego, leżakująca 2 miesiące w bukowych beczkach z solanką.cena: 23,00PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
cena: 13,00PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
Jeden kubek koziego mleka to prawie 35% dziennego zapotrzebowania na wapń i 20% dziennego zapotrzebowania na ryboflawinę.cena: 15,00PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
Ser typu parmezan dojrzewający minimum 1,5 roku.cena: 21,00PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
Ser twardy dojrzewajacy z dodatkiem nasion kozieradki, lisci tymianku lub naturalny.cena: 23,70PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
Ser w typie halloumi, półtwardy o zwartej konsystencji.cena: 23,80PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
Popielata koza to ser typu charollais z porostem pleśni geotrichum candidum. Jądro sera przypomina fromage-twarogowe, lekko kwasowe, aksamitne natomiast skórka sera pokryta popiołem jadalnym i...cena: 234,00PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
cena: 27,00PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
Lekki, aksamitny kozi ser kwasowo-podpuszczkowy o zwięzłej konsystencji.cena: 17,10PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
Miękki ser kozi podpuszczkowy młody z dodatkiem nasion czarnuszki. Produkowany z mleka niepasteryzowanego.cena: 16,20PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
Ser kozi wędzony to ser dojrzewający min. 2 tygodnie na deskach bukowych, następnie wędzony w dymie z drzew olchowych.cena: 18,00PLNdodano produktprodukt niedostępny
-
Twarożek kozi o lekkiej, puszystej konsystencji, nie prasowany, nie mielony, z minimalną zawartością koziej podpuszczki.cena: 21,60PLNdodano produktprodukt niedostępny