Serek kanapkowy 150g





Zwarta struktura pozwala na krojenie go w plastry/kostki. Idealny dodatek do śniadań. Charakterystyczna jest dla niego jak i dla wszystkich serów zaklasyfikowanych jako półtwarde młode, delikatna kwasowość, elastyczność, mocno mleczny smak i wilgotny miąższ. Doskonale się topi, grilluje, świetnie smakuje w zapiekankach, zupach serowych, jako składnik lasagne czy pizzy.
Skład: mleko kozie niepasteryzowane, podpuszczka kozia, kultury bakterii, czarnuszka, sól
Przydatność do spożycia: 10 dni
kraj pochodzenia: | Polska |
data przydatności do spożycia: | 10 dni |
dzień dostawy do Spiżarni: | czwartek |
kiedy składamy zamówienie do wytwórcy: | wtorek do g. 12.00 |
odbiór zamówienia po potwierdzeniu: | bezpośredni - TYLKO w Spiżarni |
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie
